Favicon Pedagogische Praktijk Gieten

Slide

Aanmelden

Kennismakingsgesprek

Naar aanleiding van je aanmelding neem ik contact met je op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek zal ik mijn werkwijze verder toelichten. Ook zal ik je vragen naar de specifieke hulpvraag. Daarna kunnen we overleggen of je een intakegesprek wilt plannen.

Er is op dit moment een wachttijd. Nieuwe intakes kunnen plaatsvinden vanaf september 2024.

Intakegesprek

Wanneer je besluit verder met mij te willen samenwerken ontvang je een intakeformulier. Dit formulier moet voor het intakegesprek, door de gezaghebbende ouders / opvoeders en het kind vanaf 12 jaar worden ondertekend en weer teruggestuurd zijn. Vooraf beslissen we samen of het kind wel of niet meekomt. Soms is het niet nodig om het kind te zien, dan hebben de ouders / opvoeders een vraag.

Tijdens het intakegesprek bespreken we de reden van aanmelding. Ik zal vertellen hoe mijn manier van werken is. Zodat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

Begeleidingstraject

Na het intakegesprek stel ik samen met jullie een begeleidingstraject op. We gaan samen kijken welke begeleiding het beste past:

  • Wat heeft het kind en/of opvoeder nodig?
  • Wat is de hulpvraag?
  • Wat verwacht je van mij?
  • Wat gaat goed / wat gaat minder goed?
  • Wat is al geprobeerd?
  • Hoe leert het kind het beste?
  • Wat past het beste bij de opvoeder?
  • Welk resultaat wil je uiteindelijk zien?

Afhankelijk van het probleem wordt de aanpak bepaald en in overleg plannen we de afspraken en waar de begeleiding plaats zal vinden.

Aanmelden kan via het contactformulier op deze site of stuur een e-mail naar ped.praktijk.gieten@gmail.com. Dat is geheel vrijblijvend.

Menu